Wysłany: 2018-08-17, 07:57 Bils DOWN ... QUESTOWY MOB NA DOWNIE
2 vegi na 810+ dostali kappe w ciągu 4 sekund ... jakim cudem questowy mob ma downa...
http://pl.tinypic.com/r/21mw7c7/9
...
chlopaki stracili ponad godzine expa przez buga... CLAP CLAP
Mnie zabił przy drzwiach ,drugi vegeta ustawił się w drugim miejscu ,przerzucił się na niego i też padł w sekundę od padaki ,ja zdążyłem łyknąć tylko jedno senzu ,bo zbijał mi 600k w mniej niż sekundę
Prosimy o dowod, a administracja zajmie sie zwrotem lvli.
A tak serio to mieliscie pecha i tyle, lol. Zawsze bylo, ze mob moze byc na furii, padles to masz pecha.
dałem ss'a 800 vegi wyjebały sie od tak bez problemu?
z resztą admin może wejść do komnaty i sprawdzić sam ^_^
pecha? mob, tak. Od wieków jest to wiadome że idziesz na mm'a i liszek może mieć furie ale nie kur.... BIURS nie bos który bije 200-220k ... nigdy sie nie zdarzyło by boss miał furie, sam robiłem to z 3/4 x.. masa ludzi to robiła i nigdy, nikt nie powiedział że birus ma furie.
A i oczywiście jak dostane potwierdzenie od krasneta ze jak bd dowód to zwróci lvl, to pojde tam i sie wyje bie i nagram to :)
bo nikt idąc na bossa takiego kalibru nie jest przygotowany na furie
Normalna akcja, zwykly pech. Na mfa 2 tez zawsze fury tapek albo li shenron ma padake i mozna siasc na butle natychmiastowo. Dziwne tylko ze sagowy mob sie zbugowal ale trudno. Lvli wam i tak raczej nikt nie zwroci bo warez nie bedzie robil cofki bo spadlo wam po 8 lvl.
Normalna akcja, zwykly pech. Na mfa 2 tez zawsze fury tapek albo li shenron ma padake i mozna siasc na butle natychmiastowo. Dziwne tylko ze sagowy mob sie zbugowal ale trudno. Lvli wam i tak raczej nikt nie zwroci bo warez nie bedzie robil cofki bo spadlo wam po 8 lvl.
nie no ja rozumiem... ale jakiekolwiek wyjaśnienie lub chociaż zresetowanie moba... bo tak do 5 nikt nnie może na niego isć. O to chodzi jakby to nie był boss/sagowy to nikt by nic nie powiedział
Wy teraz tak na serio? Od resetu tylko ludzie placza, jakies kurwa defy na dmg przed rebem, placz na moby z furia. Moze idzcie w tetrisa ponapierdalac. Spadlo ci 8 lvli, dasz rade normalnie funkcjonowac od tego momentu?
Wy teraz tak na serio? Od resetu tylko ludzie placza, jakies kurwa defy na dmg przed rebem, placz na moby z furia. Moze idzcie w tetrisa ponapierdalac. Spadlo ci 8 lvli, dasz rade normalnie funkcjonowac od tego momentu?
Z ogromnym zalem i niechecia musze przyznac smidze racje, to co ostatnio sie dzieje to sa jakies zarty XD Zablokowanie mozliwosci bicia typow przed rebem przez tych po to jest przegiecie jedno z najwiekszych jakie slyszalem przez 9 lat tego otsa xD Mob sie zbugowal i chuj nie ma sagi dzis to zrobisz jutro i co z tego xD A to czy zrobi to ktos inny co was obchodzi? To
Tibia bugi zawsze byly i neda mniejsze lub wieksze i zamiast przezywac to to sie zastanowcie co wypisujecie na forum. Elo
Nie nie dam :) mozesz mi odrobić za to że kurwa server jest niedorobiony ^_^ i nie placze o nic :) prócz tego że sagowy boss złapał furie z dupy :) i nie dizś to zrobie jutro? no a czas leci ^_^ nie każdy ma czas by codziennie jebać questy szczególnie że o jakiś fajny team też nie jest łatwo :) dlatego tak mam mega ból dupy ^_^ bo nie zdarzały się furie na sagowych bosach... więc zgłosiłem błąd ^_^
To daj passy to odrobie :) ^_^ skoro masz malo czasu to po co marnujesz go na pisanie glupot? :) ^_^ Przy ostatnim update wprowadzili taki krzyzyk z gornej prawej strony :) ^_^ Wez sprawdz czy ci dziala i wiecej nie wchodz :) ^_^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum