Za, nie dość, ze samo rozwiązywanie każdego poziomu zajmuje dużo czasu, to bicie po tyle bossów, które pózniej maja prawie tyle hp co boss z Goda, a wszystko po to by dostać lgh, iksde
@up Może wie bo już był płacz na sb, zamiast napisać sensowny temat?
Jak najbardziej za, jeśli w rzeczywistości tak jest. Przetestować na test serwerze i wtedy stwierdzić fakty z rzeczywistością i podjąć decyzję co dalej z tym zrobić.
Ryykus
Nick: Don Ryykus
Wysłany: 2018-09-05, 22:23
Kerogo napisał/a:
A ty byles wgl na tym quescie xd?
Bo future nie masz done to skad wiesz xdd?
Nie mam future done = nie wiem jak wyglada quest zapomialem ze twoja logika jest na poziomie 5iq
@up traitor jakby to byl quest na jakis exclusive item cos typu chmura to rozumiem ze moze to byc wymagajace i wtedy bardziej rare. Ale jesli to jest quest na item do lightininga i 900lvle nie moga go zrobic to raczej bez sensu
Guys, chyba nie rozumiecie czemu takie questy sa wprowadzane, a wiec postaram sie rozwiac wasze watpliwosci.
Czekacie na update, narzekacie - zle. Zostaje wprowadzony update, za ciezkie questy - zle. Powiedzcie mi w takim razie co chcecie zeby zostalo wprowadzone zebyscie mieli co robic? Zostala zmieniona dzwignia i przeniesiona na monars - zle, placz o podpowiedz. TO POWIEDZCIE W KURWE JEBANE CO WY CHCECIE ZA QUESTY?. Dziekuje za uwage, pozdrawiam.
Zdecydowanie jestem na nie... Sam LGH ludzie płacą PACC Scroll a nawet i do dwóch paccy za niego więc można go zaliczyć do Exclusive/Rare items Dbv ten item wraz z exca i blue mind glove które równie ciężko zdobyć daje możliwość zrobienia unikalnego wyglądu Więc tym bardziej jestem za tym żeby te bossy były silne w dodatku Dbv i tak zostało mocno ułatwione..nie musicie tydzien-2tyg wbijać reba, nie musicie szukać miesiąc ekipy na pq czy na mfa.... macie pełno itemów które poprawiają waszą przeżywalność na warach... Zdobywanie golda/senzu jest bardzo proste... może od razu dajmy exp 100x i w depo zróbmy tp do expów i questów które tp gracza pod samą nagrode-.-
Itemy poprawiajace przezywalnosc na warach= senzu ? bo nw jakie to(chyba ze itemy dajace dmg chodzilo)
A poza tym jestem pierwsza osoba prawdopodobnie ktora zrobila tego questa(nie do konca ale wie o tym krasnet/great/warez bo nie da sie miec done) i QUEST jest spoko ale no bez 900 lvl nie oplaca sie isc chyba ze boss bije zaleznie od lvl w co watpie bo dostawalem hity po 320k i lekko zmienic obrazenia jego i bedzie git wedlug mnie.
Ryykus napisał/a:
Nie mam future done = nie wiem jak wyglada quest zapomialem ze twoja logika jest na poziomie 5iq
Moje 5iq przewyzsza twoje 2 iq
Ryykus
Wysłany: 2018-09-06, 15:18
Domino niewiem czy wiesz ale lgh chodzi po 3 pacce bo tylko jedna osoba obecnie go sprzedaje bodajze Jeff.
Tak jak mowie jest to item questowy wiec ten quest nie powinien byc az tak trudny wedlug mnie.
A czy enfo to quest? Chyba questy sa po to by cos robic, enfo to jest inna sprawa, swoja droga z tego co sie orientuje to dawalem propozycje z enfo, ale czy "placze"? Nie zmieniamy questa, zamykam.
nie zmieniac questa, lightning to prestiz i przyznanie sie do mniejszosci w kwestii orientacji seksualnej
Ryykus
Wysłany: 2018-09-06, 16:43
sayonara natsu napisał/a:
A czy enfo to quest? Chyba questy sa po to by cos robic, enfo to jest inna sprawa, swoja droga z tego co sie orientuje to dawalem propozycje z enfo, ale czy "placze"? Nie zmieniamy questa, zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum