nick Gregy Skywalker
Ban od The Great
powod bana Sharownie postaci
opis sytuacji
A wiec sytuacja wyglada tak ze jakies 4 miesiace temu poprosiłem znajomego z rl czy moglby isc moim charem na questa ponieważ pracuje na nocki a był team na mfa w godzinach wieczornych wiec zrobil mi tego questa ale na następny dzień Me Myself And I << nick kolegi padl kilka razy na lagach neta i zrokowal swoja postac a przy okazji ja dostałem bana mowil mi ze niby jakos przez ip i czy jest możliwość dostana ub na 2 postaciach za rokowanie postaci i sharowanie konta chyba nie ma bana na więcej niż miesiąc ?
z mojej postaci podobno kogos okradli beka bo jak napisałem u góry sytuacje nawet jak mój ziomek kogos okradl to niech on ma bana dalej ale moja freeze chciałbym odbanowac bo nie bralem w tym udzialu
Gregy tak jak rozmawialiśmy w grze, przedstawiłem Ci sytuację jasno. Próbuj się jeszcze kontaktować z Greatem w grze albo z Warezem. Temat uważam już do zamknięcia.
@Gregy Na przyszłość nie spamuj, piszesz post czekając na podjęcie decyzje a nie żeby wdawać się w dyskusję a potem się robi burdel.
@Zbychu Może Ci to przeszkadza ale po to mi Great dał jakieś uprawnienia na forum bym coś próbował tutaj ogarniać, także ogarnij ten bezsensu spam po co robić burdel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum