mi sie podoba, rozgrywka by sie troche zmienila bo poki co to nadal granie na dbv polega na expieniu 1k lvla i warowaniu sie, nic innego do roboty tutaj nie ma
_________________ Koperfield
Sonex [Usunięty]
Wysłany: 2019-01-16, 02:17
Fajne pomysły.Najbardziej podoba mi się pomysł z trainami w gh
Osobiście jestem jak najbardziej za wszystkimi pomysłami nawet tymi które mogą się wydawać przeciętne. Server dbv już ciągnie cholera wie ile lat a gra praktycznie stoi w miejscu cieszę się że Krasnet próbuje coś zmienić coś dodać nowego. Dodanie questów jak na bills seta co dla pewnie 3/4 graczy jest nie osiągalna to trochę bezsensu. Na ten update nowy był duży hype ale tak na prawdę wiele to nie dało znowu za 2-3 miesiące będzie brakować graczy na większość questów. Wiec Warez, Great rozważcie propozycję którą tu macie.
dezetka Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Gru 2018 Posty: 28
Wysłany: 2019-01-16, 10:52
Juz Ci napisalem Krasnet, ze fajnie by było, gdybys mial tyle wladzy co checi. Niestety, wiesz ile musielismy czekac na ten update, a te wszystkie spam watki, ktore sa tu na forum o propozycjach to mozna sobie wiesz gdzie wsadzic. Po tych wszystkich twoich probach powinienes byc juz dawno zniechecony. Odnosze wrazenie, ze oni Cie tam w ogole nie sluchaja i dodaja co szybciej i latwiej zrobic.
Sory za pesymizm.
W razie czego jestem jak najbardziej optymistycznie zatem nastawiony do twoich propozycji. Do tego dodalbym takze.
-Fly dla 1 osoby
-Zwiekszyc loota z fury tapkow tego scoutera
-Mozliwosc wchodzenia na questy jak sie ma done (bo czemu nie?)
-usunac limity autoloota XD
-a, no i cos z Godem, bo generalnie wszystkie sagi robilo sie solo, a tu trzeba 4x 800lvl, co na ta chwile jest praktycznie nieosiagalne..
Wszystko mi sie zajebiście podoba. Dodać pare questów wiecej do których można wejsć mając je done, zmiana questa na goda, bo tak jak kolega wyżej mówi - prawie nieosiągalne. Reszta genialna. Ale co do tego "Black Goku dodac speciala ktory tworzy kose 30 atk +10% crit na 3min exh 10min " to tylko to mi nie odpowiada ;d Lepiej dodać jakiegoś buffa co podnosi % crita albo sam dmg (np o 5 atk) na 3 min i exh 10 min tak jak napisałeś. I żeby sie kumulowało z power glovem/swordem xD I generalnie outfity do blacka na PQ/FPQ/SPQ/FSPQ zamiast normalnych czarnych wlosow jak na normal stage dałbym jak ssj rose. Nie kumam skąd taki pomysł na grafike :v Także fajnie by było jakby Twoje pomysły weszły w życie Krasnet ;)
Misje co 2-3dni
Pojawia sie npc np GOKU /VEGETA /GOHAN/TAPION
Goku daje bonus expa 10% na 6h
Vegeta daje PPointersy do wymiany
Gohan daje np na 400 lvlu 10
500 8lvl
600 5
700 4
800 3
900 2
1000 1
Tapion bonus loota 10%
przerobiony beerus z dbl
Cytat:
Podbijanie Guild house np co tydzien 1 z 4 gh pojawia sie GUILD Master i ktora gildia go pokona dostaje GH na 4tyg
W gh by znajdowaly sie trainy do skillowania defa i trainy zwykle do bicia
Wszystko fajnie, tylko że nie ma komu tych rzeczy zrobić, Warez sam nie ogarnie/nie będzie mu się chciało zrobić tylu questow misji itp. A to pewnie nie zajumuje 5 min. Tak samo przydałby się update/refresh strony głównej dbv: itemki, opisy i inne.
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
no a kto powiedzial ze update zajmuje 5 minut?
jak sie chce robic cos dla serwera to trzeba poswiecic troche czasu
ale ze sie nie chce to juz inna kwestia
Polecam stop spam!
~~To jest tylko moja opinia, dont hejt me~~
Bag to po prostu, ja bym proponował zrobić normalnego autoloota; przecież nawet na real tibii jest..
Co do pomysłów, jestem przeciw:
Krasnet napisał/a:
Eventy bonusowy
-2x exp enfo na sobote i niedziele (duzy placz o te % a tka to niech maja na weekend zabawe ) nawet 2 razy w miesiacu czy cos
- gracze będą wbijać sobie tylko 800/900 i po prostu czekać na weekendy w tygodniu by nie było graczy, trzeba rozwiązać problem enfo w inny sposób moim zdaniem.
Krasnet napisał/a:
Nova Budokai zmienic na bomberman arene na 16 osob w final roomie 4 osoby nagroda bonus exp + Pointersy
- uważam, że ludzie i tak nie będą z tego korzystać, tylko przez chwila byłaby tym zajawka.. CHYBA, że byłby by naprawdę sensowne nagrody.
Krasnet napisał/a:
Podbijanie Guild house np co tydzien 1 z 4 gh pojawia sie GUILD Master i ktora gildia go pokona dostaje GH na 4tyg
W gh by znajdowaly sie trainy do skillowania defa i trainy zwykle do bicia
- jestem jak najbardziej za poruszeniem tamtu z guild house, nie mam żadnego pomysłu w jaki sposób je wykorzystać sensownie ale czy takie coś aż by tak bardzo przywróciło do gry guild house; taak średnio.
Dodac set pvm taki ktory daje bonus powera na bicie moby + prota + reg
- freeza legsy i set na sworda zbyt op, jak już to np legsy +2/3 sword i +1/2 prot; set na sworda + 8/10 sworda i +1/2 prot. Set do expa jak najbardziej za!
Krasnet napisał/a:
Black Goku dodac speciala ktory tworzy kose 30 atk +10% crit na 3min exh 10min
- za, ale zmienić wartość atk/crit, na pewno; np. 24atk | 6% crit. Chociaż to do przeduskutowania.
POZDRAWIAM! :D
Samis Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2018 Posty: 94
no a kto powiedzial ze update zajmuje 5 minut?
jak sie chce robic cos dla serwera to trzeba poswiecic troche czasu
ale ze sie nie chce to juz inna kwestia
+1
Misje za, ten paintball git calkiem
dezetka Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Gru 2018 Posty: 28
Wysłany: 2019-01-17, 01:47
Alzotr napisał/a:
Polecam stop spam!
~~To jest tylko moja opinia, dont hejt me~~
Bag to po prostu, ja bym proponował zrobić normalnego autoloota; przecież nawet na real tibii jest..
NO! +1 to samo napisalem w poscie Grejta to zostaly dodane 2 sloty XDDDDD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum