dobra bo ja nie wiem, czy ten server to jest jakis wielki eksperyment testowania psychiki graczy czy jaki chuj, ale ten autoloot to jest naprawde bezuzyteczny i jak juz dodajecie cos co ma byc uzyteczne, to spraw, by mozna bylo se tam DODAC WLASNE itemy, a nie dajesz 9 itemow (earth, gold, dolary [XD], mutant wolf pawy, green/purple flowery i chuj wie czy cos tam jeszcze
nie no naprawde to juz jest przesada xD
aha i 3 itemy, to jakbys jednak zdecydowal sie na dodanie normalnego autoloota, to jest za malo, bo ci nie starczy nawet na spki + ki blasty i makanko x2
ja rozumiem ze ten no wladza i te sprawy, ale takie ograniczanie to jest serio smieszne xD
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
najlepiej jakby bylo mozna dodac sobie z 12 itemow
loota jest duzo, samo makanko x2, sp, kib, gold i senzu to juz 6 itemow a jeszcze leci bardzo duzo rzeczy ponizej 1g
duzo osob lata na bocie i sobie podnosza wszystko jak leci xD ktos bez bota w koncu mialby latwiej
goldens Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lip 2018 Posty: 169
dobra bo ja nie wiem, czy ten server to jest jakis wielki eksperyment testowania psychiki graczy czy jaki chuj, ale ten autoloot to jest naprawde bezuzyteczny i jak juz dodajecie cos co ma byc uzyteczne, to spraw, by mozna bylo se tam DODAC WLASNE itemy, a nie dajesz 9 itemow (earth, gold, dolary [XD], mutant wolf pawy, green/purple flowery i chuj wie czy cos tam jeszcze
nie no naprawde to juz jest przesada xD
aha i 3 itemy, to jakbys jednak zdecydowal sie na dodanie normalnego autoloota, to jest za malo, bo ci nie starczy nawet na spki + ki blasty i makanko x2
ja rozumiem ze ten no wladza i te sprawy, ale takie ograniczanie to jest serio smieszne xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum