Proponuje zmienic loot z mobow na future gdyz expiac solo na 800 lvl duzo sie wastuje senzu bo moby dodguja a dodatkowo duzo bija jak sie luruje a z loota sie nie zwraca.
Zmniejszyc spadek staminy gdyz wpier*ala ja niesamowicie,tak to z expa na future chyba wszystko nie jestem pewien,wiec gracze moga dodac.
Głowny problem opisalem
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
Mając "Destiny Glove" to pewnie zabijasz ich na szczała ,a ty płaczesz ,że dużo biją.
Pomyśl, sprzedaj Destiny Glove za X pacców potem zamień to na senzu i będzie koniec płaczu o waste.
Widzisz wszystko kręci się wokół destiny glove ,a jest jedynym na serwerze, bo nikt oprócz Ciebie o nim nie mówi.
Pawelek Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lip 2018 Posty: 69
Jak ktos ma o nim mowic jak tylko ja Pawelek i Dzesika Mik odkrylismy questa i go robimy a ty nawet pewnie dostepu na future nie masz wiec jak ktos ma o nim mowic xD
Puknij sie w leb i nie spam dzieciaku
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
Mając "Destiny Glove" to pewnie zabijasz ich na szczała ,a ty płaczesz ,że dużo biją.
Pomyśl, sprzedaj Destiny Glove za X pacców potem zamień to na senzu i będzie koniec płaczu o waste.
Widzisz wszystko kręci się wokół destiny glove ,a jest jedynym na serwerze, bo nikt oprócz Ciebie o nim nie mówi.
to niezly bul dupy o to ze ktos ma rekawiczke do fistingu analnego na dbv
pozdro Ω±ζ§Σ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum