Witam. Pisałem na poprzednim forum, ale nikt nie odpisał mi sensownie. Proszę o podanie 5ciu najmocniejszych postaci pod względem targetu, obszarówki i fali.
Witam na ta chwile postacie sa zbalansowane na tyle ze roznica miedzy postacia A i B jest prawie niedostrzegalna oczywiscie sa roznice w dmg ale istotnie male, nikt natomiast procz samego wareza nie jest wstanie wykazac w 100% dokladnie ktora postac jest top 1 a ktora top 5 natomiast kazdy gracz ma swoje wlasne typy i pod wzgledem mocy
Nie grałem tutaj 5 lat poza tym orshabaal funem. W tamtych czasach można było łatwo określić która fala jest najmocniejsza. Z tego co pamiętam klasyfikowało się tak: target - goku, fala - trunk, obszarówka - vegeta. Chodziło mi, żeby ktoś kumaty z doświadczeniem wypisał mi po 5 postaci jeżeli chodzi o wyżej wymienione kategorie. Co do fali najłatwiej to chyba określić po death flashu. Pozdrawiam
2 części upa bedzie dostępne długie combo więc postacie z s kame będą mogli wybrać pomiędzy długa i krótka fala z czego dluzsza będzie mocniejsza o ~20%
No i tam chyba jakieś nowe specjale dojdą Ale nie jestem pewny
Co do fal różnią się po parę k I nie ma aż tak dużej różnicy
Target najmocniejszy ma I miał zawsze freeza :)
Obszar Vegeta I freeza :) Z tego co testowałem
_________________ One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum