Wysłany: 2018-08-13, 00:51 Spierdolony balans Vicka do reszty postaci ;)
Tak jak w temacie. Zaczne od tego, że Vickiem na 570 bije z obszaru tyle co Trunk 450 - mam na myśli furie u Trunksa ;) Druga sprawa - target. Vicek nie ma nic - jedyne co to ki attack, który w porównaniu do reszty SSIE. Banshee Blastem nie zastąpisz bo też spierdoliliście tego spella tak, że bije mniej niż Galick Gun. Vicek falą nie powala, właściwie nie porównywałem w pełni, ale jeśli bije 2k więcej niż taki Gohan, ale na tym samym lvlu - to dla mnie nie jest to jakaś wielka różnica w prównaniu do tego co jest z targetem czy obszarem. Zrobiliście z tej postaci totalne gówno. Albo usuńcie Vicka w pizdu, bo jest on totalnym zerem w porównaniu do reszty postaci, albo dajcie boosta, bo odjebaliście maniane po całości. PS. Jeśli ktos planuje grać Vickiem. ODRADZAM. A przynajmniej teraz. Jeden wielki syf, totalna porażka i strata czasu bo Cie wpierdoli gościu na FPQ 350 lvl np taki Gohan, kiedy Ty masz np 700 Vickiem i FSPQ czy co tam chcesz. Błagam skończcie tą pajacerke, bo to jakaś parodia. I serio - tak gadaliście o genialnym balansie? Gdzie niby ten balans. Biegasz z furie, bijesz jak nafukany Tyson (oczywiście jak grasz charem z furie) i generalnie jest zajebiscie, a grasz Vickiem i jedyne co można robić to stać w temple bo do tego sie nadaje teraz ta postać. I nie, nie ma czegoś takiego jak "JA PREFERUJE MFA I SIE NAUCZ GRAĆ Z MFA" bo to nie o to chodzi. Chodzi o ten pierdolony balans, którego teraz nie ma w ogóle. Też lubie expić z mfa, ale chodzi mi o całokształt. Kiedy nie masz mfa. A o targecie nie wspomnę bo jego nie masz do końca gry, ale to się da ostatecznie znieść, chociaż Banshee można by też co nieco zboostować. Tyle w temacie
Wysłany: 2018-08-13, 02:20
Serio vicek jest taki slaby? Zawsze go propsowalem bo z tego co pamietam Fale mial bardzo dobra jak i obszar genialny a target to byl jedyny minus :p
Tak potwierdzam dzisiaj zrobiłem Victoriusa i się dziwie czemu ze speli mało bije w traina z psychic whip na 481lvl bije po ok. 40k a w mobka chyba połowę więc naprawcie to..
ss: https://imgur.com/a/srVuP9D tylko w bardocki mniej bije im większa forma bardocka tym mniej bije.
Wiec tak Drogi Użytkowniku Victoriusa... Nie wiem skąd ci takie dane wyskoczyły przed chwilą przetestowałem Najlepszy obszar trunka 500lvl Final Sword furie i bił z tego 75k z furie 62-65k po chwili sprawdzilem obszar 500 vicka oby dwa chary po spq z super psychic whip bił po 79k.. co do Fali tez jest prawie identczny jak Flash bang u trunka a wiadomo że trunk ma jedną z lepszych fali.. więc jesli chodzi o vicka to ma bardzo dobry obszar po rebie jak i combo logicznym jest to że jego target będzie kupa każda postac ma + i -
Goku + Fala i target - obszar
Vegeta + obszar - Fala+target
Freeza + obszar i target - Fala
Androidy + obszar - Srednia fala i target
Cell + fala - Sredni target i obszar
bym mógł tak wymieniać i wymieniać
Ryykus
Nick: Don Ryykus
Wysłany: 2018-08-14, 19:15
niewiem skad masz te plusy i miusy jesli target vegety to plus , a andro maja srednia fala mimo ze bije tyle co s kame ?;s
Ale to tak offtopic :D
Jesli vicek dalej ma mocna tube i bardzo dobry obszar to mysle ze jest calkiem zbalansowany tylko moim zdaniem przyrost ma sredni :
Przyrosty po rebie są w miarę wyrównane więc nie patrz na to że na 145/155
Ostatnio zmieniony przez Krasnet 2018-08-15, 02:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum