Obecnie mamy 12 fragow - rs, 14 - ban. Ledwo wbijając RSa możemy odrazu załapać bana, temu sugeruje zwiększenie liczby fragów do bana na jakieś 18-20.
Dodatkowo sugeruje zmiany w enfo, bo te, które było wczoraj przez jakiś czas tylko denerwowało graczy, że wgl jest. Sugeruje wprowadzenie enfo dającego za gracza 1,5-2 lvle z roznicą 100 +/-
Smieszny temat? 10lvl za deske na 800 1.5/2lvl na + za goscia, no komiczne ostro. A Ty @krysiak kulturki troche, bo Cie nie znam, więc sam wypierdalaj. Lepiej sobie wyobrazic za miesiąc 50 osob online na servie, ok
jakimś cudem na s2 nie było 4k lvli podczas gdy było enfo które dawało expa, tyle co sie padało, a nagle gdyby sie dostawało 1 lvl na s1 to od razu by 1.5k latały XD no srogie dymy
Nie badz smieszny.. Jak Ty to sobie wyobrazasz za miesiac?.. 1500lvle beda latac -.-'.. Jeszcze jeden taki zalosny temat to autor leci z forum.
Rysiek jak bys warowal w jakims teamie jako normalny gracz to bys wiedzual ze padajac spada 10 lvl .
10 zabitych typow na twoim lvl 100 +/- daje ci 1 deske a sa wary gdzie sie pada w chuj razy . Ktos kto nie padnie ani razu na warze np. podbije 20 lvl potem spadnie na warze to i tak je straci .
Ale zawsze bedzie mniej do odrabiania lvl ;] i oczywiscie last do tematu jeszcze jeden zalosny taki temat powiadasz? Powiiedz mi to po co byla ankieta w ktorej wlasna te 1/2 lvle za typa byly najbardziej wybierane a potem robicie enfo 20 % za typa opluwajac caly serw .
Ja jako gracz bijacy sie ciagler jestem za malym lekkim enfo 1 lvl za typa bez fragow i temat jak najbardziej za .
Jak najbardziej na tak, i to nie 1 lvl, a nawet 1,5-2. Z takim enfo 'trojkaty' sa z gory wyeleminowane no i nie oszukujmy sie bedzie jak na starym s3, bariera mniej wiecej 2k i potem za malo kogo dostajesz, bo malo kto ma taki lvl, wiec tutaj zapewne przy 900-950 sie zacznie, ze malo za kogo ma sie lvl. Co do fragow to tez jestem za.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum