Witam, dzisiaj robiłem mfa z ekipa z temple, moje dzwi poszły gładko jak po maśle, ale druga ekipa padła i nasz problem polega na tym ze jesteśmy w final roobie gdzie potrzeba 3 osoby od dołu aby odebrać nagrode
http://prntscr.com/ke0b9u
Tamte osoby padły i dał loga i chciałbym by ktoś mi doradził co mam robić
Ryykus
Nick: Don Ryykus
Wysłany: 2018-08-02, 23:25
dac tp i robic od nowa tylko ze wy nie robicie dolnych drzwi 1 tylko nowi ludzie i potem jak zrobia robicie razem 2 :D
tak to jest robic z tofikami :V.
Przez idiotow, ktorzy padaj na 500 po rebie pozneij trzeba sie wpierdolic komus na 2 drzwi mfa. Powinniscie zrobic, ze mozna robic te questy jeszcze raz, bo tak naprawde mamy zepsute mfa.
tak to jest robic z tofikami :V.
Przez idiotow, ktorzy padaj na 500 po rebie pozneij trzeba sie wpierdolic komus na 2 drzwi mfa. Powinniscie zrobic, ze mozna robic te questy jeszcze raz, bo tak naprawde mamy zepsute mfa.
wlasnie pisalem dzisiaj Warezowi o tym zeby cos z tym zrobic a co wymyslimy to zobaczymy
_________________ One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.
nie bede czekac do nastepnego resa.
@Zegareczek pisze ci caly czas na pw na tibii. Zrobimy tak, ze poszukamy jeszcze 3 osob, ktore zrobia dol i zrobimy to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum