0. to 1 lub 4 (bez resetu)
1. +1 Nynek
2. Czy będzie DBV Fight?
3. Jak bedzie S2 to można np. dać na start 700lvl albo co kolwiek innego,bo przejscie z S1 na S2+robienie wszytkiego od nowa nie ma sensu
4. nie ma pkt. 5
@The Great
Tylko wiesz o tym, że serwer teraz żyje, wiec słuchajcie nas (graczy) i naszych propozycji, bo to my tutaj gramy.
Jeżeli zrobicie s2 to na s1 zostanie z 10 graczy? Na s2 pogramy liczmy 2-4 miechy i będzie pewnie end.
Dlatego usuncie te fragi i dajcie enfo 1 lvl np. Lepiej, żeby wszyscy grali na 1 serwerze,a nie zrobić z s1 stare s4 xD
@The Great
Tylko wiesz o tym, że serwer teraz żyje, wiec słuchajcie nas (graczy) i naszych propozycji, bo to my tutaj gramy.
Jeżeli zrobicie s2 to na s1 zostanie z 10 graczy? Na s2 pogramy liczmy 2-4 miechy i będzie pewnie end.
Dlatego usuncie te fragi i dajcie enfo 1 lvl np. Lepiej, żeby wszyscy grali na 1 serwerze,a nie zrobić z s1 stare s4 xD
Dobrze prawi, zajmujcie się tym S1 i słuchajta graczy...
A jeżeli nie to chce s2 by Krasnet xDDDD
Jak dla mnie jak juz odpalac s2 to bez 2x hp mobów i wiekszym dmg bo ten serwer ma byc szybki do expa i głównie chodzi o wary.
Moja sugestia to legalizacja bota przy kompie / jak nie ma cie przy kompie ban 7dni potem delete ponieważ niektórzy nie mają tyle czasu by grać ręcznie myślę że to by ożywiło mocno serwer.
Jak dla mnie jak juz odpalac s2 to bez 2x hp mobów i wiekszym dmg bo ten serwer ma byc szybki do expa i głównie chodzi o wary.
Moja sugestia to legalizacja bota przy kompie / jak nie ma cie przy kompie ban 7dni potem delete ponieważ niektórzy nie mają tyle czasu by grać ręcznie myślę że to by ożywiło mocno serwer.
+1
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
Widzę, że taktyka na ten moment jest taka: dać szybki exp, zarobić i zaraz znowu zresetować,(Jak Rafonix Tibijke)
Zrobcie jednego serva. Ustawcie max reba na 999lvlu, taski do np.700lvla max.Ale bez Stage,z nieco wolniejszym expem niż teraz na s1(nie każdy musi mieć maxa ). Myślę, że jak checie utrzymać ludzi nie może być za szybko.Niech będzie 3dni pacca na start zamiast 7dni.
Osobiście przełknę kolejny reset jak przerzucisz mi pacca z S2, bo to był niewypał.
PVP do ustalenia, wg. mnie może być takie jak na s1, bo całkiem fajnie wam to wyszło
Pozdro
PS.Nie zamykajcie S2 zbyt pochopnie bo MX w ten weekend ma Fieste
snedlug Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Sty 2019 Posty: 54
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum