Czemu nadal jest o obszar placz?? Bije dwa razy co wam to da ze bedziecie bili od gory i lewej? xD z tego co pamietam to od resetu byl placz o 3 ataki a jak zmienili to 1/2 trunkow placze
Droga administracjo umożliwcie nam grającym trunkami bicie od góry i od lewej strony podwójnie
podpisuje się pod tym chyba każdy trunks z dbv, pytałem dziś z 8 osób i każdy by chciał żeby dało się bić z takich miejsc jak kiedyś
obszar jest git teraz, nie zmieniajcie
tak, gram trunkiem
ps, wczesniej moze przesadzilem z tymi statami trunka ale nadal ma lepsze niz jakis bardock
Nie wiem czego ty nie rozumiesz, nie ma ogromnego dmg, vicek ma wiekszy a bije dwa razy ale za to z praktycznie kazdej kratki
trunk moze tylko od dolu jednego moba na raz wiec to jest useless, powinien bic tak jak przed zmianami czyli od gory i od dolu ale nadal TYLKO DWA RAZY
wtedy bedzie sie dalo bic pare mobow na raz i bedzie ciekawiej
To zluruj 8 mobow i bij dookola siebie i zamknij morde bo ci nic nie zmienia bo jest dobry i tylko ty praktycznie ryczysz.
Zawolaj ta swoja hordę multikont i zrob tutaj wojne o obszar trunka
po co sie wypowiadasz, zeby na zlosc komus zrobic?
ta zmiana nie sprawi ze trunk bedzie overpowered nagle, bedzie sie przyjemniej nim gralo
tak jak innymi postaciami
wy tu wchodzicie i placzecie ze ktos chce zmienic cos co jest do dupy, jaki jest tego cel? nie chce zmian ktore w jakis sposob uderza w graczy a tylko bedzie na +
Zamykam w celu uniknięcia dalszego spamu, tak btw. ten temat zaczął się od narzekania na zmiany a przerodził się w propozycję... Jak wcześniej Zbychu napisał:
Zbychu pięć napisał/a:
czego ty nie rozumiesz że ten obszar i tak jest op bo ma ogromny dmg xD postacie muszą czymś się różnić, obszar trunka jest git i tyle
Wyróżniłem najważniejsze z tej wypowiedzi, nic chyba nie trzeba dodawać więcej.
//edit
Proszę bardzo, otwarty na nowo na kilka dni. Wylejcie dalej tutaj swój żal dalej, lecz posty bez sensu/nie na temat będę warnował od razu bo nie wiem po co robić taki spam. Tak jak napisałem w tym temacie
Alzotr napisał/a:
Nie uważasz, że temat już jest wystarczająco wyczerpany? Warez/The Great, jeden z nich już na pewno widział ten temat i albo już zdecydowali; albo zdecydują czy coś z nim zrobić. Nie rozumiem po co dalej drążyć ten temat, tylko zbędne robienie spamu. Zamykam ten temat i otworzę tamten, lecz jak padną znowu jakieś bez sensowne posty to zamykam i tamto. Moim zdaniem całkowicie bez sensu jest drążenie tego tematu. Jeśli mają coś zmienić to zmienią to, jak nie to nie. xd
zbedny spam robil zbychu pięć i kerogo, nie przedstawili mi zadnych argumentow czemu sa na nie
pozwól, że ci coś przypomnę
Zbychu pięć napisał/a:
ten obszar i tak jest op bo ma ogromny dmg
+ dodam, że trudne może być napisanie formuły, która pozwoli bić 2x z kilku stron
poprzednia taka była, bo biła 3 razy, co było za op
po raz kolejny - jestem za zostawieniem obszaru trunka takim, jakim jest aktualnie - wasza "zmiana", o ktora tak ciagle placzecie wiele nie zmieni w expieniu, ktore i tak jest juz przyjemne
dodam, że trudne może być napisanie formuły, która pozwoli bić 2x z kilku stron
ty nie masz pojecia o czym piszesz, oni usuneli miecze ktore wylatywaly gdy bilo sie od gory i od lewej a zostawili tego ktory pojawia sie gdy idziemy dol prawo
takze wystarczyloby usunac tego z dol prawo a zostawic tamte, to jest proste jak nie wiem co i nie ma w tym zadnej filozofii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum