Postać: Salat Nastaja
Powód: wyzwisko Wareza
Che przeprosi warez za wyzwisko w jego stronę nie chciałem tego zrobić ale przeciwny team mnie do tego doprowadził. obiecuje ze sie to nie powtórzy już nigdy. proszę o un delete a za to proszę o 2 account warking
Pawelek Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lip 2018 Posty: 69
facet jestes nikim siedzisz 24/7 bez zycia i rodziny a dopiero dzieckiem jestes idz na dwor pograj w pokemony czy co tam sie bawicie na osiedlu. nie bede z toba gadac bo to sensu nie ma dla mnie jestes nikim i
Samis Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2018 Posty: 94
pon prostu wypsnelo mi sie 1 raz i przepraszam z gory. ale widzisz krasny te osoby co mnie nie lubia chca delete dla mnie tak tylko oni zeby na wara nie miec jak wychodzic a pawelek i korek pierwi do tego. mi tam nie zalezy na postaci. przeproslem i tyle w temacie a krasnet zrobi jak zrobi ja grac dalej bede
Pawelek Samis korek co tu kurva gadac same randomy co na warze popadali placza do tej pory i chca delete . to zalosne dzieci zycie niemaja przez gre. krasnet mowil zebym przeprosil wiec to robie daje temat a komentuja ci co dostaja na warze ?? o co wam chodzi ty wogole grac nie umiesz a pchasz sie do gry ahhahahaha szczegolnie samis. krasnet dasz un bedzie oki niedasz tez bedzie oki boja nadal bede grac ale kazdy wie ze koreks samis pawelek to wafle i frajerzy co na wolnosci zeby zyc wala z dupy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum