Witam pisze to w celu zebrania opinii o moim pomysle
Chodzi mi zeby powstal server sezonowy nazwijmy go s2 (bedzie trwal tak dlugo az liczba graczy nie spadnie do jakiegos poziomu)
Zalozmy mamy konto na s1 z pacciem to mamy rowniez pacca na tym s2 (sezonowym)
Taki server chcialbym miec pod calkowita opieka a jak bedzie wygladal sezon z expem /lootem pvp itp to by zadecydowali gracze bez zadnych zmian od strony administracji
Koniec sezonu bysmy oglaszali np miesiac przed zeby ludzie z najwiekszym lvlem /pvp dostali specjalna nagrode ktora bedzie rare np polaczenie bonus ki i hp / injecionki z recoverem czy nawet scrolla ktory daje nam UI w nagrode bez robienia zadnego questa
Spytacie sie a pozniej co z postaciami ? Przechodzily by na s1 i startuje nowy sezon i w kazdym sezonie bedzie jakis item rare do zdobycia
To jest tylko moja propozycja nie obiecuje ze wejdzie ale jezeli gracze by chcieli taki pomysl na 10lecie sprobuje go zrealizowac
_________________ One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.
Propozycja dobra ale bez tego przenoszenia bo tak jak mówią wyżej exp/enfo/straty musiałyby być takie jak na s1 a to chyba nie o to chodzi prawda? Jak najbardziej za.
Wydaje mi sie ze ogolnie pomysl nie przejdzie, bo jesli dobrze rozumiem to na s1 nie bedzie oplacalo sie grac bo mozna zrobic ze na s2 beda lataly 3k lvl i zrobia UI na luzie a char mi przejdzie na s1 bez mniejszego wysilku xD?
Dodatkowo juz widze rzeź jaka bedzie, dodatkowo zdania na dbv graczy sa podzielne wedlug teamow ktore istnialy/ istnieja
Frigosy chca ENFO 2miliony lvl i br
Aleny nie chca duzego enfo(chyba)
A amadix szuka + grania w dbv :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum