Od razu zaznaczam, że nie szukam sobie problemu u administracji.
Od razu zaznaczam, że nie szukam dymów na forum.
Od razy zaznaczam, że to nic osobistego.
Ale weźcie do KU**Y nędzy uwolnijcie Chrisogkush.
Bez przesady, gościu nie boci = gra uczciwie, nawet nie miał siły reba dobić 700.
A Wy go osądzacie, że boci.
Dajcie spokój, przez to graczy tracicie.
Już lepiej zajmijcie się tymi co puszują ludzi an trainach, lub coś wymyślcie.
Wtedy ludzie nie będą wkładać nic w klawiaturę niszcząc ją od środka kawałek po kawałku, żeby nie zostać przesuniętym.
Jakieś kratki nonpush czy coś + komenda !tp train, jakby stanęło kilku obok siebie i zablokowali tego w rogu.
Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość i pozytywne rozpatrzenie mojego postulatu.
Dodam, że nie jest to mój kolega, raz pisaliśmy w grze na temat właśnie owego przesuwania i mi napisał o tym sposobie.
_________________ "Pamiętaj, to człowiek nie kosmita chodził po wodzie"
więc tak wszystko pięknie fajnie tylko że system blokowania klawiszy działa troche inaczej niż się wydaje :)
jeśli obojętnie co zablokujemy pod f1-f12 np power down/spell itp i zablokujemy hota dodatkowo na strzałce to tylko raz zadziała i po tym razie postać przestanie się ruszać i używać jakichkolwiek czarów ;p
Nick: Global Messages
Wysłany: 2018-11-22, 13:21
1,5miesiaca zajelo im stwierdzenie ze nie dziala wlozenie czegos w klawke[ZOBACZ ZDJECIA]
Ich stwierdzenie jest bledne gracz przestal grac mieli w niego wyjebane
#walczymy o graczy
1,5miesiaca zajelo im stwierdzenie ze nie dziala wlozenie czegos w klawke[ZOBACZ ZDJECIA]
Ich stwierdzenie jest bledne gracz przestal grac mieli w niego wyjebane
#walczymy o graczy
Po pierwsze to może niech nie dostają błędnych sygnałów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum