Moja propozycja wprowadzenie kupno postaci na stronie,wrzucam postac na strone i ktos inny moze ja kupic za ppoints i przechodzi z konta na konto .moim zdaniem nie bedzie smiesznych oszustow
@Krasnet
Może po prostu powinna być zawarta informacja przy danej postaci którą się chcę kupić, że była karana i ma tyle i tyle warn'ów, jak ktoś będzie chciał to kupi jak nie to nie. :D
@Krasnet
Może po prostu powinna być zawarta informacja przy danej postaci którą się chcę kupić, że była karana i ma tyle i tyle warn'ów, jak ktoś będzie chciał to kupi jak nie to nie. :D
Wtedy mechanike deletow trzeba zmienić nie na konto A na postać chyba
Zobaczymy co Warez stwierdzi o pomysle
Mam lepszy pomysl i warez zarobi.. Kupno postaci co dostaly delejta oczywiscie same konto bez item co na nich zostaly za iles pp mozesz kupic sobie pstac. Chary nie staly by w topce z delejtem tylko ktos by sobie nimi gral..
NP: Nick: kupa lvl 500 cena 20pp iitp.. mysle ze to by przeszlo co myslicie ?
Moglby zrobic tak i tak ,bo chcesz kupic postac od kogos ktos ciebie oszuka w plecy jestes 3 pacce lub wiecej i nie chce ci sie grac dalej np i tak traci ludzi na serwie. moze zrobic ze pacc wymieniac na pp ,wiadomo ktos uzbiera golda kupic pacc i wymieni na ppoints
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum