Witam moje konto zostało delete z powodu używania nieoficjalnego software co jest nie prawdą gdyż używałem tylko patyczków od lodów tak jak na zdjęciu poniżej . Proszę o undelete , ponieważ w regulaminie nie na nic na temat mojej metody skillowania . Z tego co wiem to został wysłany filmik jak ktoś przesuwa mnie w dół a ja idę spowrotem w górę . Działo się tak ponieważ zablokowałem klawisz patykiem .
Pozdrawiam
received_1993248800721732.jpeg Oto zdjęcie które wysłałem wam na facebooku zanim dostałem delete
Plik ściągnięto 85 raz(y) 79,65 KB
Ostatnio zmieniony przez fullkozod 2018-10-13, 11:31, w całości zmieniany 2 razy
Tylko ze wcisniete dwa klawisze nie działają naraz xDD
Działają dwa pod warunkiem że nie są to takie klawisze jak strzałki cyfry i strzałki i znaki specjalne . Gdyby dwa na raz nie działały to by się nie dało pisać np .alt+a=ą , shift+a=A , alt+F4 = exit . Więc toria że się dwóch naraz nie da została obalona . Fakt nie da się wcisnąć dwóch strzałek na raz , próbowałem (przył. Najpierw wciśniesz > później ^ to będzie szło w górę .
The Amadix
Nick: Amadix Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2018 Posty: 41
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum