Nie mam jak tego sprawdzić (zawsze można to na test serwerze sprawdzić), ale jeśli jest tak rzeczywiście to Trunk powinien dostać buffa na ten dmg z sworda, chociażby ze względu na to, że Trunk miał best swroda w anime i być wyrównany z innym profesjami.
No ciekawe to jest bo na trunksie wbijajac +12pkt skilla (itemy+ptero) lalem tylko 6k wiecej z kryta a np coolerem 1 pkt skilla daje mi jakos 900 do krytyka z tego co widzialem..
to jest strasznie spierdolone, pisalem o tym zeby ustawic kazdej profesji taki sam dmg z glove i sworda bo to jest bez sensu ze vegeta tak mocno nakurwia ale spotkalme sie z negatywna opinia "BO POSTACIE NIE BEDA SIE ROZNIC" xD
o to chodzi w dbv ze kazda postac jest rowna i roznia sie tylko wygladem, PVE w dbv jest niezbalansowane w chuj
tak samo piccolo i dendy gowno bija z gloverow nie wiadomo czemu
ze co? xD brolly z targetu i obszaru bije bardzo mocno, obszar bije tyle co obszarowka vicka i bardocka a target troche slabiej od super kiaiho
fala tyle co super kamehameha
dobry zart z tym brollym
testowalem teraz picka i vegete
vegeta gloverem 25 atk i 90 str bila kryta po 68k a piccolo po 53k a ma takiego samego glove skilla
tu jest dopiero widoczna roznica, pickowi tez powinno sie podniesc dmg
Ja z glovem 26 atk na 98 chyba wale z 76k crita
Trzeba jeszcze patrzeć na to jaki styl ma się włączony, to obok włączania "F" (miecz miecz, miecz tarcza, tarcza) bo to bardzo wpływa na otrzymywany i zadawany attak
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum