Wysłany: 2018-09-29, 23:43 bug z lgh po mini update
jak wiadomo wczoraj po mini update lgh wypadalo przez jakis czas z mobow przez co niektorzy gracze maja po kilkadziesiat sztuk tego itemka, od tego momentu item ten powinien przestac byc rarkiem i powinien zostac dodany do loota bo to niesprawiedliwe wzgledem innych graczy ktorzy nie korzystali z buga a ktos sie mogl dorobic kilkunastu paccy bo jak wiadomo 1 lgh - 4 pacce
zrobicie cos z tym czy nie?
goldens Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lip 2018 Posty: 169
cofka nie ma sensu bo juz 2 dni minely, popieram dodanie tego do loota
10:46 Max Tazer [911]: Sell 7 LGH
ciekawe skad ma
Też o tym pomyślałem że cofka nie ma sensu. Tak o z mostu napisałem.
Jednak po krótkim przemyśleniu, nic nie zmieniać. Nie dodawać do loota.
Tak jak w biznesie, ludzie którzy wynajdują niedociągnięcia - luki w systemie/błędy, wykorzystują moment -> Zarabiają.
Nie płaczcie z czyjegoś szczęścia i "sukcesu".
Jakby to wam się przytrafiło to byście inaczej się zachowywali.
Niech dalej zostanie LGH jako rare item, nic nie zmieniać.
_________________ "Pamiętaj, to człowiek nie kosmita chodził po wodzie"
Dreax Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2018 Posty: 123
dobre wytlumaczenie, nie wiem czemu ktokolwiek mialby sie dorobic na bugu, lgh dodac do loota i po sprawie
jak mielismy pare lat temu po 100k senzu bo byl bug na pointersy to warez powinien usunac buga a nam zostawic te senzu? nie, zajebal cofke o 7 dni i jeszcze delety wlecialy
wcale nie przesadzam porownujac dropu lgh do bugu z pointersami, przeciez lgh kosztuje teraz w chuj, 4 pacce na spokojnie
Jak lgh dodać do loota - to co - zwrócić pacce osobą które wydały na to kosmiczne pieniądze?
Ktoś będzie miał za darmo a inni wydawali żeby to zdobyć za wszelką cenę.
Tak samo po co quest na lgh hardcorowy? Jak lepiej dropnąć.
_________________ "Pamiętaj, to człowiek nie kosmita chodził po wodzie"
cofka nie ma sensu bo juz 2 dni minely, popieram dodanie tego do loota
10:46 Max Tazer [911]: Sell 7 LGH
ciekawe skad ma
Co do tego posta ,napisałem tak ,bo widziałem z rana ten post o bugu na lgh ,więc z mojej strony to były tylko jaja ,żeby nie było ,aby ktoś pociągnął mnie do odpowiedzialności :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum