Twój Nick: Beerus
Nick Osoby Łamiącej Regulamin: Afteroo
Serwer : S1
Opis sytuacji : ciągłe wyzywanie rodziców na każdego gracza !!!
Filmik/screen : https://zapodaj.net/a04222a15cc60.png.html
Ostatnio zmieniony przez Beerus 2018-09-13, 20:12, w całości zmieniany 1 raz
Ryykus
Nick: Don Ryykus
nie mam dowodu bo nie zrobilem ss'a... poza tym nie wiedzialem ze bede musial sie z toba klocic na forum :) zaczynasz a pozniej placzesz ogarnij sie w koncu.... i to ty robisz gownoburze pzdr
Kurwa ten czyn jest niewybaczalny,ale spokojnie jest na to jeden prosty sposób.
Idziesz do sklepu i mowisz ze poprosisz line,nastepnie szukasz drzewa najlepiej z grubymi galeziami(wtedy sposob dziala najlepiej),robisz wezel i zakladasz na szyje wtedy sposob powinnien zadzialac a grzechy ciezkie beda odpokutowane.
A i oczywiscie bliska rodzina moze juz rezerwowac termin na stype.
Jezeli sposob nie zadzialal lub sa jakiekolwiek problemy prosze napisac prywatna wiadomosc albo na shoutboxie tam mam ludzi co sa uczciwi i pomoga w razie nieobecnosci z mojej strony.
Pozdrawiam Tata
Pawelek Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lip 2018 Posty: 69
Nie każdy robi screeny czatu bez przesady xD To jest tibia wyzwiska tu są na porządku dziennym i jak Ci się nie podoba, że ktoś Cie wyzywa to daj mu ignore i tyle
takie płakanie na forum to żenada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum