Nie wiem co to ma za sens, na 570 lvlu mając blessy bierze po 6lvli. Dla mnie jest to przesada, chyba nie ma sensu płacić te 20 golda na blessy skoro chu*a dają.
A ile chciales? Nie zapominaj, ze jednak zabicie kogos ma jakis cel, a nie pojdzie i odbije lvl szybciej niz zgubisz pz. Pomijajac sam fakt, ze 6 lvli to jest nic.
Ze spadkiem levela wydaję mi się ok, skille przynajmniej ci się nie tracą. Bez blessów pamiętaj że byś więcej stracił.
Najgorzej po rebie bo wiadomo, że nie można wbijać lvla taskami, ale wcześniej takich udogodnień jak dziś nie było i normalnie po 800+ były także, raczej jest ok!
Wysłany: 2018-07-19, 22:14
Krasnet napisał/a:
Tak czy siak jest dużo bosterow expa I jeszcze te moby co się respia według mnie nie ma tragedii o tak ..czekam na zdania innych
Respienie mobów powinien warez dopracować ponieważ teraz, gdy np trzeba iść szybko afk to nawet tp nie można dać na wyspie. Dobrym przykładem jest ślimak na orust, jak tam wejdziesz to albo wyjdziesz jak wszedłeś, lub padniesz.
Ze spadkiem levela wydaję mi się ok, skille przynajmniej ci się nie tracą. Bez blessów pamiętaj że byś więcej stracił.
Najgorzej po rebie bo wiadomo, że nie można wbijać lvla taskami, ale wcześniej takich udogodnień jak dziś nie było i normalnie po 800+ były także, raczej jest ok!
Zgadzam się, to że skille nie spadają to już fajne udogodnienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum