Jeżeli wieksza liczba osób się odezwie na tak. PvP fly zostanie usuniete wtedy Ale trzeba poczekać na większą liczbę odp I to nie z gościa
_________________ One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.
Waster Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lip 2018 Posty: 33
Wysłany: 2018-07-19, 06:56
Jak dla mnie jest okey.
Sam z tego często korzystalem i nie widzę problemu.
Często próbowali mi to zrobić i jakoś nigsy sie nie udało.
DBV to ciągła walka nie stoi się przed depo rownie dobrze może ciuchcia wleciec
ja jestem za tym by zostało argumenty?
pvp bardziej się rozwija wchodzą rozgrywki taktyczne
nie ma takiej monotonii w pvp
a wiadomo end-game jest ważny a pvp to jest solidny fundament dbvictory
Amadix [Usunięty]
Wysłany: 2018-07-19, 22:37
tutor s1 napisał/a:
ja jestem za tym by zostało argumenty?
pvp bardziej się rozwija wchodzą rozgrywki taktyczne
nie ma takiej monotonii w pvp
a wiadomo end-game jest ważny a pvp to jest solidny fundament dbvictory
rozgrywka taktyczna ? monotonia ? Domino ale samo schodzenie z fly jest okej, bo można robić akcje kompas i typa otoczyć i zabić, ale mi chodzi o to że warez dodał jakies ultra instynkty gody itd że typ odpala wszystko (Injection,transa, boosta itd) i typek sobie expi na hp (bo kto expi na barrier) i pada bo typek mu z fly spadł, a niestety tylko w niektórych miejsach widać że ktoś lata.
Jestem nadal za by to usunąć, i jeszcze chce dodać że ja jestem weteranem tego serwera i wiem co to znaczy pvp, a ty nie bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum