To musi Warez być żeby to naprawić, Great a tym bardziej my jesteśmy bezsilni wobec tego. Shapir będą prawdopodobnie rozdawane bany dla osób co zabijają na tym bugu, ale czy lvl'e będą zwracane to nie wiem.
@zapytałem się Greata o jakąś rekompensatę, zaraz dam znać.
To musi Warez być żeby to naprawić, Great a tym bardziej my jesteśmy bezsilni wobec tego. Shapir będą prawdopodobnie rozdawane bany dla osób co zabijają na tym bugu, ale czy lvl'e będą zwracane to nie wiem.
Oby była jakaś bo kurde smutno mi :/
Nie spodziewaj sie cudow w wysokosci 250g. Max 50 XD
10 lvl 2h+ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wiem na ktorym swiecie chyba na fightcie
kolega czytać nie umie? gdzie napisałem 2h+ napisałem około 2h :) jak nie latasz z 8 rocco na klate cały czas, to takim zwykłym expem zajmuje to ok 1,5 - 2h :)
a wręcz brazil ( vegeta ) wbijał ok 6/7 lvl na godzinę z ciągłym waste senzu więc wydaje mi się że te 10 lvl nie odrobisz w 5 min :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum