Może jakaś aktualizacja ts by się przydała ?
edit dodanie Bless of Shenlong ?moze wtedy skonczyl by sie jakiś problem z warami, ale tez zalezy ile bedzie kosztowal i jak czesto mozna go uzyć??
Nick: Kiedys
Wysłany: 2018-11-28, 17:06
Bewcio nie zbyt ale tez ale chodzi mi o to ze jak typ sie ruszy kratke to nie dostanie pusha bo ZMIENIL POZYCJE XD a jest w zasiegu kratki w ktora go pushnales
no nie bede tlumaczyl ten kto wie jak dzialal stary to widzi ze tak juz nie jest
nie znajdzie bo ma alzheimera i zapomnial o serwerze
Wysłany: 2018-12-08, 17:23
Nick na serwerze: Wredny
Pomysły:
1. zmniejszenie potrzebnych ludzi do questow lub mozliwa powtarzalnosc robienia
2. calosciowy bot do zbieranie (nie do expa)
Coś niby jest takiego, nie wiem jak wygląda bo nie gram.
Lecz wiem, że można zrobić autoloota bez otwierania dedów w kliencie, bo widziałem na br otsie z poków kilka lat temu.
The Amadix
Nick: Amadix Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2018 Posty: 41
Coś niby jest takiego, nie wiem jak wygląda bo nie gram.
Lecz wiem, że można zrobić autoloota bez otwierania dedów w kliencie, bo widziałem na br otsie z poków kilka lat temu.
Nawet mozna zrobic jak na pxg ze klikasz na deda i all ci podnosi . Kwestia tylko czy Warez ma zamiar nam ulatwic gre czy dalej trzymac auto loota z 5 itemami .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum