Przecież sprzedając bola/ki blasta i inne rzeczy też zabiera Ci tego z ekwipunku, więc jezeli nie wziales tego pod uwagę robiąc taki prestiżowy quest to najwidoczniej Ty masz problemy z logicznym myśleniem.
Nagraj filmik jak sprzedajesz BOL i npc Ci go zabiera a jak nie to zamknij mordę i się nie wypowiadaj. A Ty sayonara natsu moderatorem jesteś z administracji, że zamykasz temat? Bo mi się wydaję że raczej nie a podszywanie się pod ekipę DBV grozi banem także lepiej też stul pysk.
Ale wiesz ze oni ci tego nie oddadza bo bylo juz w tamtej edycji tyle tematow i zaden nie zostal rozwiazany myslisz ze dlaczego twoj post jest ignorowany
Toplist, beka z ciebie dzieciaczku idz zjedz bebiko, max 2 latka nie wiecej taki chlopiec. Jeszcze mi powiedz gdzie sie podszylem pod ekipe DBV? Zamykam temat zeby nie bylo spamu.
NPC typu "Seller" ma już naprawione gdy się sprzedaje przedmioty to nie bierze pod uwagę tego co mamy na siebie założone tak jakby, lecz NPC Lighting nie jestem z typu "Seller" i u niego niestety najwyraźniej nie zostało to naprawione i dlatego Ci zabrało tego Tokara (pierwszego najbliższego).
Ostatnie itemy były zwracane graczom chwile przed naprawieniem tamtego npc od sprzedawania broni... ale to były itemy 30+ więc nie piszczcie rzeczy o których nie macie pojęcia po prostu nikt się tym nie chwalił na forum..... w tym wypadku jeśli chodzi o 26 co łatwo zdobyć zrobić nie wiem czy odzyska to będzie zależeć od woli admina...
Traitor co do Ki blastów/sp/makanko nikt się nie czepia o to że są zabieranie bo to zwykłe itemy jak by można było upgradować je i byłby ki blast +3 który daje +6k większy dmg to byłby płuacz o to że npc zabiera...... ale że nie ma czegoś takiego więc nie ma płaczu...
Toplista co do Sayonara Natsu nie przejmuj się nim chłopak za dużo Bajek ogląda i ma zbyt duże ego
Czemu z gory twierdzisz ze jestem chlopakiem? a moze jestem dziewczyna? czemu twierdzisz ze duzo bajek ogladam? Nie wyciagaj pochopnych wnioskow.
Prosze o ukaranie tutor s1 w zwiazku z nagminnym obrazaniem mej osoby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum