PL - Gotrunk
Minimi - 2019-05-24, 02:41 Temat postu: Gotrunk chujkurwa
krychaxp - 2019-05-24, 16:08
+1
Yagej - 2019-05-24, 23:56
tak samo jak krystyna +1 spoko opcja
dajmy mu ten pierwszy atak mocniejszy, niech bije z pierwszego tyle co normalne postacie (no bo skoro istnieja postacie z furie oraz ze zwyklym obszarem to gotrunk jest przez to pokrzywdzony i powinien to dostac) zeby dalo sie nim expic z mfa + obszar bo nie wszedzie da sie pobiegac
Mr Domino - 2019-05-29, 08:07
CHolernie głupie rozumowanie "zwiększmy dmg bo furie bije tak i tak""zwiększmy dmg bo postacie z furie mają inne obszary"..
Równie dobrze mogę napisać żeby osłabić obszar i zmienić mechanikę bo jest lepszy niż u 60% postaci... I tym argu was gaszę bo wy porównujecie do gohana a ja do reszty
pozatym ostatnim czasy kazda postać jest indywidualnie sprawdzana i poprawiają na gotrunka tez przyjdzie pora w końcu taki goku po 10 latach w końcu dostał obszar inny xd
snedlug - 2019-05-29, 09:04
Mr Domino napisał/a: | CHolernie głupie rozumowanie "zwiększmy dmg bo furie bije tak i tak""zwiększmy dmg bo postacie z furie mają inne obszary"..
Równie dobrze mogę napisać żeby osłabić obszar i zmienić mechanikę bo jest lepszy niż u 60% postaci... I tym argu was gaszę bo wy porównujecie do gohana a ja do reszty
pozatym ostatnim czasy kazda postać jest indywidualnie sprawdzana i poprawiają na gotrunka tez przyjdzie pora w końcu taki goku po 10 latach w końcu dostał obszar inny xd |
???XD
ale typ dobrze porownuje, gigant blaze bylo zrobione na wzor furie, ale teraz od niego odstaje, bo furie dostalo buffa na dmg XD "lepszy niz 60% postaci" xD wiekszosc postaci juz ma dobre obszary
Pawelek - 2019-05-29, 12:51
Wiekszosc to odeszla z dbv,nie wiem po co poruszacie tematy otsa,gdy jest 15 osob na serwerze w dzien.
Pozdrawiam serdecznie
PAJAC z s1
Samis - 2019-05-30, 05:46
+1 Pawełek xD
A co do obszaru buff this
Minimi - 2019-05-31, 11:10
Domino to jest jakis oderwany od rzeczywistosci xD
Pierdolisz takie glupoty ze nie wiem czemu nadal masz tego GT, sneldug dobrze mowi ze ten spell byl robiony na wzor furii i po prostu musi byc od niej lepszy
|
|
|